Spørsmål og svar

Webdesignere tilgjengelig 7 dager i uken!

Spørsmål og svar om nettsider

Når man skal anskaffe seg en ny nettside vil det ofte være mye som er uklart. Vi har svart på noen aktuelle spørsmål lengre nede på siden.

Få fart på virksomheten!

Spørsmål og svar

For å sette opp en nettside trenger man et domene og webhotell samt noen til å lage nettsiden.

Domenet er nettadressen din eller da adressen din på internett (webdesignere7.no).

Et webhotell er stedet nettsiden din ligger og blir lagret. 

Vi anbefaler våre kunder og kjøpe domene og webhotell hos Domeneshop. Gå til: https://domene.shop/register , og søk opp det domenet du ønsker kjøpe, gå videre og kryss av for webhotell medium som er minstekravet for å kunne installerer WordPress. Når du har gjort det vil du få tilsendt innlogging til din konto hvor du da betaler for domene og webhotell som koster rundt 420,- kroner i året.

Pris for å få laget en nettside hos oss kommer an på ønskede antall sider nettsiden skal inneholde. Prisoversikt finner du her: https://www.webdesignere7.no/priser-pa-nettsider/ 

Ja, nettsider trenger stadig vedlikehold i form av oppdateringer for at nettsidene skal fungere. Vi tilbyr vedlikehold til 2500,- kroner i året. Les mer her: www.webdesignere7.no/oppdatering-av-nettsider/

Vi bruker vanligvis 3-7 dager på å lage en nettside. Hvis det haster så klarer vi det på 3 dager.

Nei, du trenger ikke bilder. Men har du selv bilder vil nettsiden din få et mer personlig preg.

Har du ikke bilder har vi tilgang til store bildebaser og bilder er inklusiv i prisen når du bestiller nettside fra oss. 

Nei, enkle tekster er inklusiv i prisen når du kjøper nettside fra oss. Men skriver du tekster selv vil nettsiden få et mer personlig preg.

image-from-rawpixel-id-478019-deriv-trial.png